A SZINTEK SZERVIZ Bt. 2000. októberében alakult családi vállalkozásként, mely 2004-ben alakult Kft-vé, ezzel egyidőben a nevünket is megváltoztattuk Klíma-Coop Kft-re.
Jelenleg a cég fő profilja
, az épületgépészet, ezen belül a légtechnika, a klíma és a központi szellőzőgép szerelés, napkollektoros és hőszivattyús rendszerek kivitelezése.
Az alkalmazott dolgozók szakképzettsége lehetővé teszi, hogy az egyszerű épületgépészeti szereléstől, a hőszivattyús számítógép vezérelt, bonyolult fűtési rendszert is megtervezzünk, és kivitelezzünk. Saját kapacitásban nem bonyolódunk bele a gázszerelési munkákba, azt erre specializálódott céggel végeztetjük el.
Az utóbbi 4 évben 45 db üzletet építettünk Soprontól Nyíregyházáig, az összes üzletközpontban jelen lévő megrendelőnk kitartó bizalmából.

Ugyanezen   megrendelők, országos 300, üzletből álló bolthálózatának karbantartási munkáit is végezzük, melybe beletartozik minden olyan tevékenység, amit egy üzletben javítani, felújítani kell. ( kőműves, lakatos, festő, gipszkartonos, villanyszerelő, vízszerelő, klímás, üveges, burkoló, )

Nem akarunk dicshimnuszt zengeni magunkról, mert az nem illik, de annyit meg kell említeni, hogy ha bárki bizalmával megtisztel minket, azt mi nem hagyjuk cserben, erre biztosíték a visszatérő megrendelőink sora.

TARTOZZON ŐN IS KÖZÉJÜK!

 

                                                Ollé Kálmán ügyvezető


A képen a csapat: balról Balázs, Tamás, Sanyi
és a Főnök

ugrás a főoldalra